BLOGG

Vi møter mennesker fra alle kanter i hele verden, og deres historier inspirerer oss i ferden mot den perfekte capen. Her deler vi disse historiene.

Varsity Headwear - Oilskin wax for caps

Vedlikehold av caps

Det å ta vare på capsen din er helt avgjørende for hvor lenge du har glede av den. Vi har derfor skrevet en artikkel hvor vi deler våre tips for pleie av caps, og hvilke vaskeinstruksjoner som gjelder for de ulike materialene.

LES MER
geilo piaggo varsity ski capmobile

Our Capmobile Goes Skiing

One year ago, we had a crazy dream for our Piaggio Ape…to teach it how to ski. Because as they say, “All Norwegians are born with skis on their feet.” Watch, as we drop our 900 kilo Piaggio down a 1076 m mountain in Geilo, Norway.

Read Story
Varsity Headwear - Waterfall

KARBONUTSLIPPET VÅRT

I samarbeid med ENDRAVA har vi gjennomført en fullstendig vurdering av karbonutslippet vårt. Dette har gitt oss innsikt i hvilke effekter våre produkter og prosesser har på miljøet.

LES MER
Kayaker being saved wearing a varsity cap

VH × Redningsselskapet

For over 130 years, Redningsselskapet has been there for Norwegians when it has mattered the most. Together, we have developed and tested a safety cap to increase the visibility of users at sea. Read more about the testing and development process for the creation of the new Refleks cap.

Read Story

Holiday Gift Guide

Explore this year's foolproof guide to gifting. Free express global shipping, 60 day free returns and optional personalized engraving on all orders. Gifting made effortless.

Read More

Visit us in person

This holiday season, we are bringing Varsity Headwear to you. We have opened a new brand store in Oslo and multiple pop-ups in Norway and abroad. View the full listing below and pay us a visit in person this season.

Read More
Unicef children

GIVE BACK FRIDAY

Denne helgen håper vi at så mange av dere blir med på vår "Give Back Friday" kampanje (26-28 Nov), hvor vi gir 15% av omsetningen vår til UNICEF Norge. Pengene går til å supplere noen av verdens mest fattigste områder med vaksiner.

LES MER
Varsity Headwear - Waterfall

KARBONUTSLIPPET VÅRT

I samarbeid med ENDRAVA har vi gjennomført en fullstendig vurdering av karbonutslippet vårt. Dette har gitt oss innsikt i hvilke effekter våre produkter og prosesser har på miljøet.

LES MER
Michelle & Ingerd - Varsity designers

LÆR MER OM HØSTKOLLEKSJON 2021

Møt vår talentfulle designduo, Michelle og Ingerð. Her kan du lese om denne sesongens materialer og hvordan høstkolleksjonen 2021 ble til.

LES MER

ENDELIG SOMMER

I forbindelse med lanseringen av våre sommer-caper i lin, reiste vi ned til Sydney i Australia for en minneverdig fotoshoot. Sammen med vår fotograf utforsket vi den vakre sørkysten på land og til vanns. Se promo-videoen ved å trykke på avspillingsknappen under bilde.

GI LITT LUKSUS I GAVE

En luksuriøs caps fortjener en luksuriøs gaveinnpakning når du skal gi den til noen du er glad i. Vi tilbør derfor gaveinnpakning og tilpasset gravering for en mer personlig opplevelse for vedkommende som mottar den. Du får også gratis ekspress-levering og 30 dagers retur, noe som betyr at du bare kan lene deg tilbake og slappe av, mens vi tar oss av resten.

VERDENS MEST EKSKLUSIVE CAP

Vi i Varsity Headwear streber kontinuerlig etter å bli bedre på alt vi gjør, fra produktutvikling til forretningsutvikling. Derfor igangsatte vi et ambisiøst prosjekt med mål om å lage verdens mest eksklusive cap. Vi gjorde ingen kompromiss på kvalitet eller holdbarhet og brukte noen av de mest unike og eksklusive matterialene som finnes. Resultatet ble en unik og enestående cap, håndlaget på verkstedet vårt i Oslo. Se sluttproduktet ved å trykke på avspillingsknappen under bilde.

HØST VED FJORDEN - VARSITY INVITERER

Vi inviterte en gruppe kunder og Varsity fans til å bli med på en utflukt for å oppleve noen av Norges fineste skjulte perler. Vi begynte med en tur til Nigardsbreen, etterfulgt av Sognefjorden og Aurland - bare for å nevne noe. Her har vi fanget høydepunktene fra turen og du kan se de ved å trykke på avspillingsknappen under bildet.

SOMMER I CANNES - VARSITY INVITERER

I forbindelse med lanseringen av sommerkolleksjonen vår, inviterte vi kunder og beskjente til en to-dagers reise gjennom Côte d'Azur. Turen startet på et parfymeverksted i Grasse, etterfulgt av noen runder med Petanque og en fantastisk båttur til St- Tropez. Se videoen ved å trykke på avspillingsknappen under bildet.

VÅR I SØR SPANIA - VARSITY INVITERER

I sammenheng med “Varsity invites”, inviterte vi noen av våre beste kunder til Sør-Spania for en minnerik opplevelse. Her fikk de oppleve vårkolleksjonen vår i den spanske solen og lære mer om merkevaren Varsity Headwear gjennom hele opplevelsen. Se videoen ved å trykke på avspillingsknappen under bilde.

Team Varsity at Pitti Uomo fashion fair in Florence Italy

VÅRT FØRSTE MØTE MED PITTI UOMO I FIRENZE

2019 startet med en spennende tur til Firenze i Italia hvor vi gjorde vår første opptreden på Pitti Uomo, stedet hvor fashion-industrien først begynte. Her fikk vi mulighet til å møte mange nye potensielle kunder fra hele verden og introdusere de til Varsity Headwear.

Eger shopping center in Oslo, where Varsity Headwear had their pop-up December 2018

POP-UP I SENTRUM AV OSLO

I forbindelse med julen i 2018 åpnet vi en ny pop-up butikk på Egertorget i Oslo. Her fikk vi mulighet til å bygge en flott butikk ved siden av mange andre norske merker.

LANSERNG AV SPORTS SERIEN VÅR I ST.TROPEZ

Ved lansering av vår nye Sports Series caps, slo vi oss sammen med ClubSwan 50 og seilbåten Madeleine, under deres deltagelse Rolex Giraglia Cup 2017. Dette var en fantastisk dag med intensiv seiling, hvite bølgetopper og lagarbeid. Se videoen ved å trykke på avspillingsknappen under bildet.

MØT LAURENT - GRUNNLEGGEREN AV SOURCE HOTEL

The Source i Marrakech er et hotell og fristed for musikkelskere og kreative sjeler fra hele verden. Laurent er mannan bak det hele, og vi er stolte av å kunne dele hans inspirerende historie med deg.

POP-UP I MUNICH - FUNF HOFE

Etter å ha tilbragt sommeren 2017 i St Tropez, fikk vi mulighet til å møte mange av våre tyske kunder som ferierte her. På deres råd åpnet vi en pop-up butikk i den berømte Fünf Hofe-gaten i hjertet av München. Vi transporterte derfor alle møblene fra St.Tropez-butikken vår og satt i gang med en ny og intensiv byggeprosess. Dette tok oss hele fem dager, og vi ble akkurat ferdig i tide for julehandelen.

Alex and Sebastian Adams outside the St. Tropez Varsity Heawear Store

ST.TROPEZ ÅPNING - SOMMER 2017

Sommeren 2017 tok vi på oss det som hittil kanskje er vårt aller største prosjekt. Vi åpnet vår første butikk utenfor Norge, i hjertet av St. Tropez. Vi satt opp hele butikken på tre dager, og rakk akkurat å åpne før sommersesongen var i gang. Tilbakemeldingen så langt har vært helt fantastisk og vi får mulighet til å møte kunder fra hele verden. St.Tropez-butikken vår har i dag blitt en suksesshistorie og vårt permanente hjem i vår- og sommerhalvåret.

SOMMER 2017 - ST.TROPEZ SHOOT

Vi i varsity elsker når sommeren nærmer seg. Da trekker vi mot den varme solen, lange hvite strender og det blå havet. I sammenheng med lanseringen av vårkolleksjonen vår reiste vi til St. Tropez og til hjertet av den franske rivieraen. Her leide vi en flott seilbåt ved navn S/Y Halloween og fotograferte kolleksjonen vår i samarbeid med fotograf Thomas Qvale. Se videoen ved å trykke på avspillingsknappen under bildet.

VINTER 2017 - ISLAND SHOOT DEL 1

I samarbeid med Overdrive, videograf Tobias Frøystad og fotograf Ole Halvorsen, fløy vi til Island for en intensiv tre dagers fotoshoot. Her reiste vi fritt rundt for å utforske den vakre øya, og for å fotografere høstkolleksjonen vår.

VINTER 2017 - ISLAND SHOOT DEL 2

Vår vinterkolleksjon fra 2017 ble fotografert i noen av de mest avsidesliggende områdene på Island. Ved å reise med bil fikk vi muligheten til å oppleve noen av de mest fantastiske landskapene Island har å tilby, og her har vi satt sammen en liten video fra turen vår.

LANSERING AV SUEDE

Ved lanseringen av vår eksklusive caps i semsket skinn, inngikk vi et samarbeid med fotograf Thomas Qvale for å lage en lanseringsvideo. Filmen ble spilt inn i vårt studio i Oslo, og fokuserer på materialets unike utseende og tekstur.

SOMMERFEST PÅ THE THIEF HOTEL

Takket være våre fantastiske kunder har Varsity Headwear tatt nye høyder, og i denne sammenheng ønsket vi å gjøre noe helt spesielt. Vi inviterte derfor hundrevis av gjester til en sommerfest på taket til The Thief hotel i Oslo. Været var perfekt, utsikten var flott, og gjestene var fantastiske.