Kjøpsveiledning

Her finner du svar på de viktigste temaene kundene våre spør oss om. Hvis du ikke skulle finne det du leter etter her, kan du prøve å trykke på knappen for vanlige spørsmål nederst på siden.

Finne riktig størrelse

Bruk et målebånd og mål hodet ditt for å finne riktig cap-størrelse. Mål med den samme vinkelen som om du skulle hatt på deg en cap, og gjør dette gjentatte ganger (minst 3 ganger) for å sikre at du har funnet den nøyaktige omkretsen. Videoen under viser hvordan du måler nøyaktig. Husk at alle capsene våre kan justeres +/- 1,5 cm. Hvis du ikke har et målebånd, så kan vi sende deg et gratis målebånd i nettbutikken.

Velg riktig caps

Våre caps kommer i en rekke farger og materialer, og er organisert etter de fire årstidene; vår, sommer, høst, og vinter. Sommer-capene er lettere og mer pustende enn våre mer isolerende og varme vinter-caper. Vi har også en sports-serie som er laget i et teknisk soft-shell materiale som gir vannavstøtende egenskaper og er svært pustende i bruk under aktivitet. I tillegg har vi College-serien, som er laget i et klassisk ull-twill materiale og er en hyllest til den tradisjonelle baseball-capen.

Juster størrelsen

Ved å endre lengden på stroppen på baksiden har du mulighet til å finjustere størrelsen på alle våre capser +/- 1,5 cm. Remmen justeres enkelt ved å trekke stroppen gjennom metallringene og er enkelt forklart i videoen nedenfor.

Vedlikehold & Vask

En cap fra Varsity Headwear er en kombinasjon av fine materialer og godt håndverk. Den er til en viss grad skjør og bør, som med alle andre velkonstruerte plagg, behandles med omhu. Derfor er det først og fremst viktig at du unngår situasjoner der capsen klemmes eller krølles sammen, for eksempel ved reise. I dette tilfelle, anbefaler vi å plassere et plagg, som for eksempel en t-skjorte, i capsen for å opprettholde formen. Vi har også laget et reiseetui som passer perfekt til reise eller i situasjoner hvor du oppbevarer capsen i trange omgivelser. Denne finner du i nettbutikken vår.

Skulle du komme i en situasjon hvor capsen din blir påført uønskede merker og flekker er det viktig at disse fort fjernes ved hjelp av en fuktig klut. Vær bevisst på at flekker som oppstår på grunn av svette eller klorert vann kan misfarge stoffet permanent hvis det ikke fjernes relativt raskt. Derfor er det også viktig at capen regelmessig vaskes.

Når du skal vaske capen din er det viktig å bruke varmt vann og en mild tekstilsåpe uten bleking (Se instruksjoner på innsiden av capsen nøye på forhånd). Fyll så innsiden av capsen med et lite håndkle, slik at formen på capsen opprettholdes og unngår rynker. Hold capsen vekk fra direkte varme som for eksempel radiatorer eller direkte sollys under tørking.

Fine materialer

Våre capser er laget av fine materialer og burde behandles med omsorg og omhu. Vi velger tekstiler på bakgrunn av deres naturlige egenskaper, følelse, farge, og ytelse. Det er viktig å være oppmerksom på at de fleste tekstiler utsettes for slitasje, kjemikalier, flekker, og sollys. Derfor prøver vi å velge tekstiler som modnes på en god måte over tid.

Kolleksjoner

For hver av de fire sesongene; vår, sommer, høst og vinter, utvikler vi nye og unike kolleksjoner. Stilen og formen på capene våre forblir i de fleste tilfeller den samme, men vi eksperimenterer med forskjellige stoffer og farger for hver sesong. Vi har i senere tid også begynt å eksperimenter med nye former og blant annet introdusert våre caper med det vi kaller for Soft Front. I tillegg til våre sessong-spesifikke kolleksjoner, lanserer vi fra tid til annen begrensede utgaver og spesialiserte kolleksjoner som for eksempel Sports Series og College Series.

Retur og bytte

Vi tilbyr 30-dagers gratis retur på alle våre ordre hvis capen er ubrukt og med den originale taggen festet på (Du får 60-dagers retur hvis du melder deg inn i vår Owners Club). Les bytte- og returinformasjonen du fikk tilsendt i frakt-esken og se videoen under for tips og instruksjoner.

Videoer, Tips & Tricks

Følg linken for video-tips på hvordan du justerer størrelsen og fasongen på capsen, og hvordan du fester Capsaver.

VIDEOER, TIPS & TRICKS