Global Netthandel

Netthandel skal være enkelt, derfor tilbyr vi følgende.

Gratis levering globalt

Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger i hele verden. For forsendelser i Norge bruker vi Bring Servicepakke. Bring vil kontakte deg med mer informasjon når forsendelsen er i gang. Normalt vil det ta 1-2 dager for Bring å nå ditt nærmeste postkontor eller hentested. Du vil få informasjon på hvordan og hvor pakken din kan hentes.

30 dagers returrett

Vi tilbyr 30 dagers returrett fra det tidspunktet du handler hos oss (60 dager hvis du er Owners Club-medlem). Inkludert i forsendelsen finner du en returetikett og detljer (Steg for steg) på hvordan du enkelt kan returnere produktet dersom du ikke skulle være fornøyd. Vær oppmerksom på at refusjon kun er mulig på ubrukte capser som fortsatt er i perfekt stand og med etikketten festet på. Du kan enkelt bruke originalemballasjen ved en retur.

MVA og Avgifter

Vi har ingen overraskelser. Prisen du betaler i kassen er totalprisen for bestillingen din. Dette inkluderer MVA og alle avgifter, uavhengig av hvor du befinner deg i verden.

Levering innen 1-4 dager

Alle order pakkes fra vårt varelager i Oslo etter at vi har gjort en siste kvalitetssjekk av capsen. Vi gjør dette så raskt som mulig og alltid innen neste arbeidsdag. Bestiller du innen 12:00 (Oslo tid - CET) klarer vi ofte å sende innen samme dag. Etter at bestillingen din forlager varelageret vårt, tar det ca 1 dag for bring å sende pakken til de fleste store byer, og nærmere 2-4 dager til mer landlige steder. Vær oppmerksom på at disse leveringstidene er idikasjoner og ikke garantert. Merk også at levering ofte tar litt lenger tid dersom du bor på landsbygda eller i mindre tettsteder.

Trygge betalingsløsninger

Vi følger nøye med på hvilke betalingsløsninger som gjelder for det internasjonale markedet og prøver kontinuerlig å tilby deg en rekke trygge betalingsløsninger. For øyeblikket tilbyr vi betalingsmetoder som VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, VIPPS OG PAYPALL.